ALLinALL ÁLLÁSTALÁLÓ CENTER

Online álláskeresők

Online álláskeresők
Az online álláskeresők többnyire olyan adatbázisok, amelyekben kategorizálva találhatóak meg a legfrissebb állásajánlatok és munkalehetőségek. A különféle portálok további segítséget nyújthatnak, amennyiben adatbázisukba feltöltjük önéletrajzunkat, ami az álláskeresés hatékony és kényelmes módja, hiszen így a munkaadók is böngészhetnek az önéletrajzok között.

Népszerű online álláskeresők
Az alábbi álláskereső oldalak igen látogatottak, számos álláshirdetéssel és regisztrált tagokkal rendelkeznek.

profession.hu
Profession.hu
Magyarország leglátogatottabb állásportálja rengeteg friss állásajánlattal, munkalehetőséggel, hasznos tanácsokkal. Adatbázisukba önéletrajzunkat feltölthetjük.

cv-online
CV-Online
A CVO Csoport az egyik legnagyobb és legsikeresecbb toborzási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozássá vált Közép- és Kelet-Európában.

jobline
Jobline
Állás, munka, álláshirdetés, állásajánlatok, önéletrajz feltöltés, állás keresők és állás kínálók részére a HVG állásportálján

jobpilot
Jobpilot
Több tizezer aktuális állásajánlat, munkalehetőség Magyarország- és Európa-szerte.

workania
Workania
Munka, állás, karrier, diákmunka és új munkalehetőségek. Hazai, illetve külföldi munka. Aktuális állások és szabad munkahelyek.


További online álláskeresők

aarenson
Aarenson Consulting
Állásajánlatok, munkalehetőség álláskeresőknek. Mérnök közvetítés, fejvadászat, munkaerő-közvetítés. Aarenson Consulting, a fejvadász cég.

agraroldal
Agrároldal állásportál
Agrároldal állásportálja a mezőgazdasághoz kapcsolódó álláslehetőségekkel, állásajánlatokkal, álláshirdetésekkel szolgál, ahol az önéletrajzok feltöltése díjmentes.

agroinform
Agroinform álláshirdetések
Állást kínálók és keresők hirdetései a mezőgazdaságban.

workania
AH
A HarmoNet oldal több online álláshirdető adatbázist tömörítő portálja.

allas24
Állás24
"Állás24 - Mi 24 órán át dolgozunk azért, hogy jobb állást találjon!"

allasabc
ÁllásABC
Országos álláshirdetési portál sok ezer állásajánlattal, budapesti és vidéki álláslehetőségek.

allasajanlat.hu
Állásajánlat.hu
Az oldal célja, hogy az internet nyújtotta lehetőségek minél szélesebb körű kiaknázásával segítsék az állásajánló cégek és a munkavállalók minél hatékonyabb egymásra találását.

allasbazis
Állásbázis
Az állásbázis.com egy új állásportál amely segít a leendő munkavállalóknak minél hamarabb állást találni. Ha még nincs állása, nem tudja hol keressen, vagy csak szeretné feladni saját hirdetését, akkor Önnek itt a helye. Ha kitölti a kívánt álláshoz szükséges paramétereket azzal megnöveli az esélyeit, hiszen a munkaadók így könnyebben eligazodnak a jelöltek között és ki tudják választani a számukra ideális munkatársat.

allascentrum
ÁllásCentrum
A honlap információkat valamint szolgáltatásokat biztosít minden munkaadónak és álláskeresőnek, akik szeretnék megtalálni az igényeiknek leginkább megfelelo munkavállalalót, pozíciót, személyzeti tanácsadási szolgáltatást, vagy egyszerűen csak tájékozódni szeretnének a magyar munkaerőpiacon.

allashirdetesek.info
Álláshirdetések.info
Állás, munka, külföldi munka, diákmunka álláshirdetések feladása ingyen.

allashirdeto.hu
Álláshirdető.HU
Állást kereső és kínáló hirdetésekre szakosodott ingyenes apróhirdető oldal.

allaslehetosegek
Álláslehetőségek
Díjmentes regisztráció. Akár magánszemélyként, akár állásközvetítőként szeretné használni a honlap szolgáltatásait. Az egyetlen megkötés, hogy magánszemélyként kizárólag 2 hirdetést lehet feladni egyszerre.

allas.ma
Állás.ma
Online álláshirdető adatbázisok, közvetítők és tanácsadók ajánlatait tömörítő portál.

allasmonitor
Állásmonitor
A honlap - közszolgálati szerepet is felvállalva - az álláskeresők részére a személyzeti tanácsadó irodák, egyetemi karrierközpontok, közintézetek, közcélú - állást hirdető - internetes oldalak álláslehetőségeinek összegyűjtésével (monitorozásával) és állásportáljukon rendszerezett formában történő megjelenítésével foglalkozik, mely mellett HR-es, mérnöki, közgazdasági, társadalomtudományi, jogi végzettségű szakértői csapatuk is segítséget nyújt.

allasok.biz
Állások.biz
Friss állások, állásajánlatok, munkalehetőségek. Önéletrajz és motivációs levél minták. Ingyenes, korlátlan mennyiségű álláshirdetés-feladás, álláskeresés.

allasok.com
Állások.Com
Állások, önéletrajz és motivációs levél minták, ingyenes álláshirdetés feladás magánszemélyeknek és cégeknek.

allasok.net
Állások.Net
Álláshirdetések,korlátlan ingyenes álláshirdetés feladás,motivációs levél minták,önéletrajz minták 15 nyelven.

allasok.org
Állások.Org
Állásajánlatok, önéletrajz minták és motivációs levelek, ingyenes álláshirdetés feladás.

allaspont
Álláspont
Az Álláspont információkat valamint szolgáltatásokat biztosít minden munkaadónak és álláskeresőnek, akik tájékozódni szeretnének a magyar munkaerőpiacon.

allasstart
ÁllásStart
A magyar, illetve az idegen nyelvű önéletrajzok feltöltésén túl arra is lehetőséget ad, hogy a regisztrálók még több szakmai adatot közöljenek magukról. A felhasználók munkaerő-piaci hírekhez és álláskereséssel kapcsolatos információkhoz is hozzájuthatnak, amennyiben bejelölik az ÁllásStart hírek opciót.

autojob
Autojob
Az oldal az autóipari munkaerőpiac gyűjtőhelye, szolgáltatásai elérhetőek a piac legkülönbözőbb szereplői számára: hirdetőik között megtalálhatók gépjármű importőrök, márkakereskedések, gépjármű lízinggel és flottakezeléssel foglalkozó cégek, használtautó kereskedések, gyártók, autóipari beszállítók, piackutató vállalatok, az autóiparral foglalkozó szaksajtó médiumai, illetve autóipari pozíciókkal foglalkozó munkaerő közvetítő cégek.

allasvarazs
ÁllásVarázs
Az ÁllásVarázs hirdetési lehetőséget biztosít munkáltatók és álláskeresők részére. A hirdetések böngészése és feladása mind az álláskeresők, mind a munkáltatók részére ingyenes.

azallasportal
A-Z állásportál
Állásortál mind álláskeresőknek és munkaadóknak. Álláskeresőknek ingyenes hirdetési lehetőséggel és személyiségteszttel.

bankjobs
Bankjobs
Pénzintézetekre szakosodott állásközvetítő. Naponta frissülő állásajánlatok a pénzügyi szektorból.

betonjobs
Betonjobs
A BETONJOBS az internet adta lehetőségeket kihasználva speciálisan az építőiparra fókuszálva gyűjti össze az álláshirdetéseket mind Magyarországról, mind olyan országokból, ahol szívesen foglalkoztatnak magyar munkaerőt

budapestiallas
Budapestiállás.hu
Budapesti állások lelőhelye. Keresés aktuális állások között. Állást keresők, kínálók számára ingyenes álláshirdetés.

budapestiallas
Budapesti állások
"Mindig friss állások, állásajánlatok, munkák. Egyszerű álláskeresés a budapestiallasok.hu oldalain."

careerjet
Careerjet
Álláskereső rendszer, ami több adatbázis aktuális ajánlatait gyűjti össze.

careersworldwide
CAREERS WORLDWIDE
"Külföldi munka: ausztriai munkalehetőségek, németországi, dél-tiroli állások, munkavállalás külföldön a szállodaiparban két héten belüli kezdéssel."

cvcentrum
CV Centrum
Lehetőséget ad egy alapos önéletrajz létrehozására magyar és angol nyelven úgy, hogy Önnek nincs szüksége az önéletrajz készítéséhez előzetes ismeretekre. Kitölti az előre megadott mezőket, a többit elvégzi Ön helyett a rendszer.

dolgozni
Dolgozni.hu
Hatékony álláskeresési lehetőség a munkavállalók számára, ingyenes álláshirdetési lehetőség a munkaadóknak.

ebclkarrier
EBC*L KARRIER
A képzésekkel foglalkozó EBC*L Kft. a Kelly Services állásajánlataival felkészíti a képzésben résztvevőt mindenkori gazdasági tevékenységében, illetve magánéletében a megalapozott tervezésre. Az ehhez szükséges gazdasági alapismereteket nyújtja az EBC*L képzés.

eujobs
EU-JOBS
Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, fejlesztés szolgáltatás biztosítása, az időszakos vagy folyamatosan fennálló munkaerő igények kielégítése.

eurohungaricum
EuroHungaricum
Az EuroHungaricum Közhasznú Alapítvány aloldala a non-profit szektorban fellelhető álláslehetőségekről.

expressz.hu
Expressz.hu
Karrier, állás, munka hirdetések - Több mint 20.000 állásajánlat apróhirdetés az Expressz.hu-n. Budapesti és vidéki álláslehetőségek. Állást keres? Munkát kínál? Ingyenes hirdetés feladás!

ertekesito.eu
Értékesítő.eu
Az oldal arra szakosodott, hogy kifejezetten az üzletkötői, értékesítő munkát végezni kívánó álláskeresők és az ilyen jellegű munkalehetőséget kínálni tudó munkáltatók egymásra találjanak.

filmcrew
Filmcrew
Az oldal egy munka és információs portál mindenkinek, akit érdekel a filmszakma, aki a szakmában dolgozik, vagy szeretne benne dolgozni.

firstlady
Firstlady
Női munka- és állásportál, amely "segíti a legjobb állás, legizgalmasabb munka, a karrier és a jó fizetés megtalálását."

freejob
Freejob
Álláshirdető portál, mely mind az állást keresők és kínálók számára ingyenes.

frissdiplomas
Frissdiplomas
Az országos lefedettségű adatbázisban frissdiplomásoknak és hallgatóknak szóló állásajánlatok között lehet keresgélni.

karrier.gak
Hallgatói és Lakossági Karrier Iroda
Tanácsadások: karrier/álláskeresési; pályaorientációs grafológiai; munkajogi; vállalkozási; önismereti; önéletrajz és motivációs levélírás; próbainterjú (magyar, angol).
Tréningek: asszertív kommunikációs; álláskeresési; karriertervezési; önismereti.
További szolgáltatások: gyárlátogatások, nyílt napok szervezése - munkáltatóknál kihelyezett programok; állásinformációk folyamatos közvetítése; gyakornoki programok, ösztöndíj lehetőségek közvetítése; szakdolgozati témák, gyakorlati helyek közvetítése; állásbörze előtti felkészítő napok szervezése; állásbörzék szervezése.

hoteljobs
HOTELJOB Hungary
Vendéglátós állásportál szállodaipari vendéglátós állásokkal bel-és külföldön.

hotelkarriere
Hotel Karriere
Vendéglátóipari állásközvetítő portál.

hungarojob
HungaroJob.com
"Top látogatottságú ingyenes állásportál, ingyenes álláshirdetés, álláskeresés, önéletrajz feltöltés. Hazai és külföldi állások, munkák."

internetmunka
Internetmunka
Távmunkák, internetes munkák, internetes üzleti ajánlatok hirdetéseit tartalmazó oldal.

jobbmunka
Jobbmunka
Ingyenes regisztráció álláskeresőknek és munkáltatóknak.

jobexpo
JOBEXPO
Online álláshirdető adatbázisok hirdetéseit tömörítő portál.

jobinfo
Jobinfo
Több ezer állásajánlat kategóriák szerinti szűrés mellett.

jobkereso
JobKereső
Közvetlen állásajánlatok keresője a magyarországi cégek és vállalkozások honlapjairól.

jobkralle
JOBkralle
Meta-kereső weboldal, ami automatikusan átvizsgál több állásbörze weboldalt és megtalálja a naponta újonnan kiírt állásajánlatokat.

jobmatrix
Jobmátrix
A Jobmátrix.hu oldalt a Népszabadság Zrt. üzemelteti, mint adatkezelő. Hazai és nemzetközi állásajánlatok különféle személyzeti tanácsadók együttműködésében.

jobmonitor
JOBmonitor
Álláshirdető portál munkaügyi szakértő tanácsadásával.

jobnetwork
Jobnetwork
Ingyenes álláskereső portál önéletrajz feltöltési lehetőséggel.

jobatnow
Job@now
Álláshirdető portál, mely mind az állást keresők és kínálók számára ingyenes.

jobpower
Jobpower
Álláshirdetési adatbázis és önéletrajz feltöltési lehetőség.

jobtech
Jobtech
Infomatikai, műszaki, IT, mérnöki, fejlesztői, programozói állásajánlatok.

jogaszbazis
JogaszBázis
Az oldal a jogalkotói és jogalkalmazói szféra teljes spektrumát átfogva kíván felületet teremteni a munkaadói és munkavállalói oldal hatékony kapcsolatteremtéséhez.

jooble
Jooble
"A Jooble egy álláskereső-motor magyarországi állásokhoz. Több mint 60 álláskereső portálról frissíti az állásait."

karrierexpo
KarrierExpo
A Budapesti Corvinus Egyetem Karrier Iroda és BCE Szolgáltató Nonprofit Kft. honlapja. Országos, integrált állásbörze diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak.

koszikarrier
KÖSZI PROF
A Pécsi Tudományegyetem KÖSZI PROF programjának célja, a hallgatók elhelyezkedési esélyeinek növelése, a piaci szereplők bevonásával közvetlen kapcsolat kialakítása a munkáltatói szféra és a potenciális munkavállalók között, segítve ezáltal a pályakezdő diplomások esélyeit.

kozigallas
KÖZIGÁLLÁS
a Közigazgatási Állásportálon a közszférán belüli összes köztisztviselői és közalkalmazotti pályázat elérhető.

laki
Laki Bauleitung Kft.
EU tagállamokba történő munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cég.

legjob
Legjob
A Legjob.hu állásgyűjtő oldal szerint itt a legjobb cégek és a legjobb állások egy helyen találhatók meg.

lingojob
Lingojob
A lingojob.com nyelvtudást igénylő állásokra és külföldi munkákra specializálódott állásportál. Külföldi munka és hazai állások, lefedve a legtöbb szakmát és országot.

medijobs
Medijobs
A portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Céljuk, hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsan találjon egymásra a két fél.

megyeimunka
MegyeiMunka
"Állásajánlatok a Dunántúlon, valamint ingyenes álláskereső hirdetés feladás és önéletrajz feltöltés. Álláskeresők részére hírlevél és egyéb hasznos információk karrierről, munkáról a pénzügyi és gazdasági világból."

m-ember
M-Ember Kft.
A személyzeti tanácsadással is foglalkozó M-Ember Kft. a CV-Online-nal együttműködő TopJobon keresztül fellelhető állásajánlatokkal szolgál a Jóállások.hu weboldalán keresztül.

mernokallasok
Mérnökállások
A MAGYAR MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI ÁLLÁSPORTÁL: mérnöki, műszaki IT állások portálja.

modellvilag
MODELLVILÁG
"Magyarország modellportálja: modell-, hostess- statiszta és előadói adatbázis. Több mint 10.000 modell, és link: modellek, sztárok, hírességek, modellügynökségek, fotósok, szépségversenyek. Rengeteg fotó, életrajzok, interjúk."

monster
Monster
"A Monsteren létrehozott önéletrajza segítségével könnyedén és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek a monsteren az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket - nemcsak Magyarországon, hanem a világ 50 országában."

multijob
Multijob
Online álláskereső és személyzeti tanácsadó.

munka-allas
Munka-Állás.Net
Online álláskeresés és igyenes álláshirdetés feladás.

munkat
Munkát.hu
Apróhirdetési adatbázis rengeteg hirdetéssel.

mupsz
MUPSZ
Munkaerőpisaci Partnerség Székesfehérváron. Állásajánlatok országos, online adatbázisa.

nonprofit
Nonprofit.hu
Nonprofit szervezetekkel foglalkozó oldalon hirdetett munkalehetőségek hazai és külföldi nonprofit szervezeteknél.

orvostudakozo
Orvostudakozó
"Orvosok és a gyógyítás mellett elkötelezettek szakemberek portálja."

oneletrajzbank
Önéletr@jz B@nk Álláskereső portál
"A munkavállalók feladhatják hirdetésüket, amelyek a munkaadói oldalon jelennek meg. A munkavállaló feltöltheti az önéletrajzát és rövid videós bemutatkozását önmagáról, amelyhez csak a munkáltatók férhetnek hozzá, ha igényt tartanak rá."

perfectjob
Perfect Job
Online álláskereső portál.

penzugyiallas
Pénzügyi állás
Részmunkaidős állások, üzletkötői állások, értékesítői állások a pénzügy és tanácsadás területén. Munkalehetőségeink főállásban, másodállásban mellékjövedelemként vagy akár részmunkaidőben 4 órás vagy 6 órás állásként is végezhetők.

premiumjobs
Premiumjobs
Online álláskereső és "közösségi fejvadász" portál, ahol az ajánló sikerdíjban részesül.

sapjobs
SAP Jobs
SAP álláshirdetések, tanácsadó és fejlesztő pozíciók - Kategóriák szerint: SAP R/3 - MySAP, ABAP, SAP Business One, SAP Netweaver

slando
Slando
Ingyenes Pest megyei apróhirdetési rovat.

szepsegallas
Szépségállás
Recepciós, testkezelő, sminkes, aerobik edző, fittnesz edző, pedikűrös, műkörmös, kozmetikus, fodrász állások, kiadó helyek hirdető oldala.

szuperallas
Szuperállás
"Sok ezer állásajánlat, álláshirdetés. Álláskeresés 26 állás kategóriában, hazai és külföldi munka lehetőségek."

sztekarrier
SZTE Karrier Iroda
A Szegedi Tudományegyetem karrierpotálja.

tavmunkainfo
Távmunkainfó
"Távmunka információs portál: otthoni munkaajánlatok, távmunka tanácsadás."

tesco
TESCO állások
A TESCO az ország egyik legnagyobb munkáltatója sokféle álláslehetőséggel.

topjob
Topjob.hu
Országos állásportál együttműködve a CV-Onlinnal.

topjob
Tutimunkák.hu
Online álláskereső portál..

turizmusjob
Turizmusjob
Álláshirdetések az idegenforgalomban és vendéglátásban.

uzletkotok
Üzletkötők.hu
"Üzletkötők kapcsolódási és információs portálja. Üzletkötőknek és mindazoknak, akik értékesíteni szeretnének."

workfinder
WORK24
"Állás, Önnek! Állás, munka, karrier. Állások több, mint 20 álláskategóriában."

workfinder
WorkFinder
Igen kedveltebb és látogatott, ingyenes, országos álláskereső és hirdető portálja.

workplaza
Workplaza
Online állásajánlatok oldala.

yourjob
YourJob
Közel húsz üzleti területen szolgáltatnak álláshirdetéseket, és szervezik az alvállalkozók és fővállalkozók, mint munkáltatók és partnerek üzleti kapcsolatait.

zubka
Zubka
A Zubka egy egyedülálló állásportál, de elsősorban az ajánlókra összpontosít.

 
eXTReMe Tracker
 
 
  Adatvédelmi irányelvek