ALLinALL ÁLLÁSTALÁLÓ CENTER

Személyzeti tanácsadók

Személyzeti tanácsadók, munkaerő-közvetítők

A személyzeti tanácsadó, fejvadász cégek is rendelkeznek konkrét állásajánlatokkal, hisz megbízóik számára keresik a megfelelő jelöltet. Ettől függetlenül is érdemes jelentkezni adatbázisukba, hisz a jövőben is megkereshetnek ajánlataikkal.

alden
Alden Személyzeti Tanácsadó Kft.
Munka- és állásközvetítő cég, honlapján konkrét állásajánlatokkal.

armentum
Armentum Tanácsadó Iroda
Az Armentum Tanácsadó Iroda munkaerő-kiválasztással, toborzással és fejvadászattal is foglalkozik.

ateamhungary
A-Team Hungary Kft.
Az A-Team Hungary Kft. fő profilja a nemzetközi és belföldi egészségügyi munkaerőközvetítés az Angol A-Team Csoport tagjaként, melynek Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon vannak leányvállalatai. Európán belül az Egyesült Királyságban, Írországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában van képviseleteik. Az Egyesült Királyságban és Lengyelországban tíz éve, Magyarországon három éve teljesítik sikerrel megbízásaikat ügyfeleik és a munkavállalók megelégedésére.

bap
BECK AND PARTNERS International HR Consulting
"A cég klasszikus személyzeti tanácsadó irodaként a szakterületük meghatározó nemzetközi nagyvállalatainak megbízható partnere."

bewise
Be Wise HR Tanácsadó Kft.
"Támogatást nyújtunk munkaerő-közvetítés / fejvadászat, karrier-tanácsadás, vállalati HR tanácsadás, tréningek, business coaching és szervezetfejlesztés területein."

bvtech
BV-TECH Kft.
"Közel tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a munkaerőpiac egy szűk területén, a vegyipar, az olajipar és a gyógyszeripar technológiai csőszereléssel kapcsolatos új beruházásaihoz, felújításaihoz, karbantartásaihoz szükséges szakmunka-erő biztosításában."

dhir
D.H. International Recruitment Külföldi Munkaerő-közvetítő és Tanácsadó Iroda
Az iroda külföldre irányuló munkaerő-közvetítéssel, továbbá tanácsadással foglalkozik. Célországaik jelenleg Nagy-Britannia és Írország, ahol az egészségügy és vendéglátóipar területén segítenek az elhelyezkedésben.

dsharmony
DS Harmony - Domestic Services
A DS Harmony egy a kifejezetten családok, otthonok széleskörű igényeinek kielégítésére szolgáló munkaerő-közvetítő és szolgáltató vállalkozás. Bébiszitterek, szakemberek, idősgondozás, betegápolás, magántanítás.

eastjob
EastJob Személyzeti Tanácsadó
Szakmai hátterüket multinacionális partnercégeknél és a személyzeti tanácsadás területén szerzett tapasztalat adja. Szolgáltatásaikkal elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén működő partner cégeiket és az ott dolgozni vágyókat támogatják.

focusconsulting
FOCUS Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft.
A FOCUS Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. - mely a magyar piac stabil szereplőjeként teljes körű HR szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére - 1997 végén alakult Budapesten.

gastrohuman
Gastro Human Karrier - Tanácsadói iroda
Külföldi munkaközvetítés vendéglátósoknak, vendéglátós állások Ausztriában, Südtirolban, Magyarországon.

gmnhungary
GMN Hungary Kft.
A GMN Hungary három tengeri és folyami hajóstársaságok közvetlen személyzeti partnere. Partner irodáikon keresztül további négy hajós céghez , továbbá három koncessziós társasághoz tud segíteni kijutni. Az utóbbi években profiluk kibővült, immáron Ciprusra, illetve Nagy-Britanniába is szerveznek munkaerőt főként szállodai munkákra.

grafton
Grafton Recruitment
"A Grafton Recruitment 1982-ben kezdte munkaerő-közvetítő tevékenységét Írországban. Magyarországon a Grafton 1996-óta van jelen és 1998-óta a kiközvetített jelöltek száma alapján töretlenül tartja piacvezető helyét. 2000-ben a budapesti iroda kibővült a Grafton Technologies üzletággal, majd ezt követte 2007-ben debreceni, 2008-ban pedig győri irodánk megnyitása. A Grafton jelenleg 10 szakterületre specializálódott divízióban 32 tapasztalt tanácsadóval nyújt segítséget ügyfeleinek és minden álláskeresőnek megtalálni a legmegfelelőbb munkatársat illetve munkahelyet."

hireone
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Klasszikus, vezető és szakember kiválasztással, munkaerő-közvetítéssel foglalkozó tanácsadó cég.

horvathconsulting
Horváth Consulting
A cég a startégiai és szervezeti tanácsadás mellett tevékenységei közé sorolja a vezető kiválasztás és közvetítést, valamint a coachingot.

hrnavigator
HR Navigátor Hungary Kft.
A munkaerő-közvetítéssel foglalkozó HR Navigátor állás- és karrierportálja.

humannavigator
Humán Navigátor Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Irodájuk kiépített infrastruktúrája, szakértő belső munkatársaik, és átgondolt képzési programjaik révén sikeres üzleti kapcsolatot építenek ki partnercégeikkel, részükre folyamatosan jó minőségű szolgáltatást nyújtva.

salesjob
Innovator Csoport Kft.
Egyetlen és egyben fő tevékenységük az értékesítő és értékesítési vezető munkatársak közvetítése és a hozzá kapcsolódó, díjmentes kiegészítő HR szolgáltatások biztosítása (a karriertervezésétől s szakmai gyakorlatig).

isg
ISG Personalmanagement GmbH
Érdekes és kihívást jelentő állásajánlatok különböző pozíciókra és területekre

iventa
IVENTA Human Resources Consulting
Az IVENTA Ausztria, Németország és Közép-Európa egyik vezető humán erőforrás tanácsadással foglalkozó vállalata, mely 6 országban, 9 saját irodával rendelkezik több éves szakmai tapasztalattal.

job
JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.
A ma az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb személyzeti tanácsadó cégként számon tartott JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.-t 1992-ben alapította 3 magyar közgazdász. Az általuk elhelyezettek körét kezdetben főleg pályakezdő közgazdászok alkották. Profiluk azonban folyamatosan bővült, mára számos szakterületen és iparágban, az asszisztensi szinttől a közép- felsővezetői szintig terjed a betöltött pozíciók köre.

job-center
Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda
Állásajánlat pályakezdőknek, szakembereknek és vezetőknek országosan.

jobint
Job International Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
"A Job International Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szakemberek keresésével és kiválasztásával foglalkozik, ágazatilag elsősorban a gyártói területre, funkcionálisan többek között mérnöki, beszerzési, gyártástervezői, logisztikai, humán, pénzügy és adminisztratív személyzetre, valamint vezetőkre specializálódva."

jobsgarden
Jobsgarden - ITJobs
Álláskereso portál, informatikai állások és állásközvetítés, fejvadászat, karrier tanácsadás, munkaközvetítés.

jollet
Jól-lét Közhasznú Alapítvány
Anyabarát Munkaközvetítő és Tanácsadó Műhely.

kellyit
Kelly IT Resources
"A Kelly IT Resources a Kelly Services egyik specializált üzletága, amelyik az Információs technológiai szektorra, vállalatokra és állásokra, munkalehetőségekre koncentrál."

kellyservicesu
Kelly Services
Szakterületeik: műszaki-mérnöki, Informatikai, pénzügyi, adminisztratív-irodai területek, ügyfélszolgálat-call center. Nemzetközi együttműködés: Külföldi irodáik magyar munkaerőre vonatkozó állásajánlatai is fellelhetők náluk.

kpmg
KPMG Hungary
Többek között vezetőkeresés- és kiválasztással foglalkozó személyzeti tanácsadó.

maczestarsa
Macz és Társa Személyzeti Tanácsadó Iroda
A Macz és Társa Személyzeti Tanácsadó Kft. 1999-ben alakult. Foglalkozik többek között komplex módszerrel végzett vezető, illetve szakember keresés és kiválasztás és munkaerő-kölcsönzéssel.

manintime
Man In Time Consulting
Az elmúlt néhány év főként a termelővállalatokkal való együttműködéseiknek kedvezett, számos megbízás érkezik az ipari szektorból, amely kihívásoknak mind jobban sikerül megfelelniük. Továbbá, szoros együttműködést építettek ki egy kihelyezett pénzügyi szolgáltatásokra szakosodott céggel, számukra pénzügyi, számviteli, gazdasági szakemberek keresését végezik szép eredménnyel.

matus-consulting
Matus Marcell Kft.
Felsővezetők kiválasztására specializálódott személyzeti tanácsadó.

medicruit
MediCruit Kft.
"Az EU csatlakozás óta nyitott a lehetőség, hogy a magyar egészségügyi dolgozók diplomájuk honosítása után Nagy-Britanniában és az EU számos tagállamában munkát vállalhassanak.
A munkavállaláshoz szükséges dokumentumok beszerzésében, azok kitöltésében, az angol nyelvismeret felmérésében, nyelvi és szituációs tréningek szervezésében és egyéb adminisztrációs teendőkben tudnak segítséget nyújtani elsősorban a Nagy-Britanniában munkát vállalni szándékozóknak."

mimox
Mimox Kft., Informatikai Személyzeti tanácsadás / IT Recruitment Hungary
A Mimox KFt. egy, az informatika területére specializálódott személyzeti tanácsadó.

modern
Modern Konzultációs Kft.
Ügyfeleik a magyar és nemzetközi IT piac meghatározó szereplői, akik hosszú távú foglalkoztatásra keresnek IT szakembereket hazai és külföldi munkakörökbe egyaránt.

mybusinesscoach
My Business Coach
Egy érdekes megközelítésű, üzleti tanácsadással foglalkozó vállalkozás.

nextconsulting
NEXT Consulting
"A NEXT Consulting 1998-ban indult el Magyarországon. A tanácsadó céget multinacionális vállalatoknál tapasztalatot szerzett szakemberek hozták létre, akik korábbi ismereteiket és vezetői tapasztalatukat felhasználva dolgozták ki a szolgáltatási csomagokat és a folyamatokat. A NEXT Consulting több mint 10 éve működik, bekerült a legjobb és legnagyobb árbevétellel rendelkező vezető kiválasztó és személyzeti szolgáltató cégek közé."

opportunity
OpportunITy Vezetői Tanácsadó Kft.
Az oldalon az OpportunITy Vezetői Tanácsadó Kft. aktuális állásajánlatairól tájékozódhatunk az informatikai és a pénzintézeti szektorban.

opusconsulting
OPUS CONSULTING Személyzeti Szolgáltató Kft.
A 2006-tól működő OPUS CONSULTING Személyzeti Szolgáltató Kft. szolgáltatásai közés tartozik a munkaer- kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, személyzeti tanácsadás, szervezetfejlesztés és kihelyezett HR tevékenységek átvállalása.

pacific
Pacific Személyzeti Tanácsadó Iroda
"Hitvallásunkban megfogalmazott célkitűzéseink jelentős része a munkavállalókhoz, az állást keresőkhöz kapcsolódik: szeretnénk segítséget, alkalmazható és akár azonnal kihasználható, vagy kamatoztatható és aprópénzre váltható technikákkal és tanácsokkal szolgálni egy-egy sikeres álláskereséshez, munkahelyváltáshoz kapcsolódóan (elsősorban azért, hogy a kétségtelenül meglévő munkaadói információs és tapasztalati előnyt, amelyet a cégek munkaerőpiacon élveznek, csökkenthessük), illetve bemutatjuk aktuális és nyitott állásajánlatainkat, a partnereink által éppen betölteni kívánt pozícióinkat is."

pakai
Pákai HR Stúdió
Jelenleg a munkaerő-keresés és -kiválasztás, továbbá az emberi erőforrások fejlesztésének területén állnak megbízóik rendelkezésére. Napjainkban széles megbízói és munkavállalói kapcsolatrendszerükre építve kívánnak megfelelni a nyugat-magyarországi régióban működő gazdálkodó szervezetek igényeinek.

pbs
PBS International Kft.
Tapasztalatunk közel tíz évet ölel fel az informatikai, telekommunikációs, pénzügyi és tanácsadási piacokon.

perfectname
PERFECT NAME Személyzeti Tanácsadó Kft.
A cég szoros kapcsolatban áll a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolával, továbbá a Miskolci Egyetemmel, az Ybl Miklós Főiskolával és a Dunaújvárosi Főiskolával is, így profiluk elsősorban villamosmérnökök, informatikusok, építészmérnökök, valamint gépészmérnökök közvetítése, de emellett nagy tapasztalattal rendelkeznek az értékesítők, közgazdászok, illetve asszisztensek közvetítésében is.

perfor-man
PerforMAN
A PerforMAN csoport 2003-as megalakulása óta vezetői pozíciókra keres (executive recruitment) magasan képzett és tapasztalt jelölteket, elsősorban direkt keresési módszerrel (executive search). Később toborzási divíziójuk (www.talentselection.hu) és outplacement, karrier támogató szolgáltatásaik (www.karriertréner.hu) is kialakultak.

portalabore
Porta Labore Személyzeti Tanácsadó Iroda Kft.
A személyzeti tanácsadó iroda 2007 óta működik, vezető tanácsadójuk töb mint taz éves tapasztalattal rendelkezik.

prohr
Pro HR Személyzeti Tanácsadó
A Pro HR személyzeti tanácsadó business and management coachinggal, outplacementtel, munkaerő-közvetítéssel, direkt kereséssel, HR tanácsadással foglalkozó fejvadász cég.

pszichosapiens
Pszicho-Sapiens Management Consulting
"A Pszicho-Sapiens Management Consulting azzal a szándékkal jött létre 2005-ben, hogy üzleti partnerei számára egyéni és professzionális humánerőforrás megoldásokat kínáljon. Eszköztárunk a modern üzleti pszichológia módszerein alapul, célunk az egyén és a vállalat érdekeinek összeillesztése."

randstad
Randstad Hungary Kft.
A Randstad tanácsadói csapata - több mint 50 évre visszatekintő nemzetközi tapasztalata alapján - három szervezeti egységre tagolódott, mely alapján kereséseket vállal a többnyelvű informatikai ügyfélszolgálattól kezdve, a pénzügyi, logisztikai, beszerzési és általános customer service pozíciókig. A másik két branch különböző szakmai területekre specializálódott. Az egyik az adminisztratív, marketing, értékesítési, HR, logisztikai, beszerzési és mérnöki terület egészét fedi le, a másik a pénzügyi és számviteli keresésekre fókuszál.

recruitment
Recruitment International
A Recruitment International 1981-ben alakult az Egyesült Királyságban, napjainkra pedig a világ számos nagy vállalatának nyújt munkaerő-kiválasztást nemzetközi szinten az Egyesült Királyságban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Lengyelországban működő irodáival.

riss
Riss & Partners Kft.
A cég 1998 óta foglalkozik munkaerő-közvetítéssel, -kölcsönzéssel, direkt megkereséssel, tanácsadással, emberekkel.

sandt
Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda
A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1992 óta működik a személyzeti tanácsadás területén. Fő területük a felső és középvezetők, szakemberek keresése, kiválasztása.

smaroglay
Smaroglay & Tóth - Tanácsadó iroda
Tevékenységük középpontjában felsőfokú végzettségű, nyelvet beszélő, szakmai tapasztalattal rendelkező, minőségi szakemberek hirdetés útján történő keresése és a megbízó elvárásainak megfelelő, igényes kiválasztása áll.

smarthr
Smart HR Solutions Kft.
Divízióik:
- Engineering divízió: mérnöki, gyártás, logisztikai üzletág;
- IT - Telecom divízió: informatikára és telekommunikációra szakosodott divízió;
- Back-office divízió: pénzügy, mukaügy, asszisztensi keresések üzletága;
- Sales and marketing divízió: értékesítés, marketing, PR, reklám üzletág.

smartstaff
Smart Staff Kft.
"A Smart Staff Kft. elsősorban fejvadászattal, saját, SMART technológiájú munkaerő-közvetítéssel foglalkozik, továbbá értékesítési és motivációs tréningeket tart."

source
SOURCE Executive Recruitment
A Source 1999-ben alakult, tevékenységünket kiterjesztették Lengyelországra, Horvátországra, Szlovákiára, Csehországra, a balti államokra és Oroszországra. A cég multinacionális cégek egy csoportjának kíván kiemelkedő szolgáltatást nyújtani.

springkft
Spring Tanácsadó Iroda
A tanácsadó iroda 1998-ban alakult, felső- és középvezetők keresésére és kiválasztására specializálódott.

stab1990
STÁB 1990 Tanácsadó és Közvetítő Kft.
Vállalatok stratégiai döntéshozó vezetőit, kereskedelmi, marketing, HR, logisztikai, informatikai vezetőket, valamint a vállalati pénzügyek különféle szintű irányítóit keresik. Megbízásaik másik hányada ugyanezen területek érdemi középvezetői pozícióira szól. Megbízóik vezető szakemberei mellé szívesen vállalják asszisztensek megkeresését is.

stevensonhouse
Stevenson House
A Stevenson House klasszikus munkaerő-közvetítői feladatokat lát el.

strategia-taktika
Stratégia-Taktika Humán Tanácsadó és Oktató Kft.
Stratégiailag meghatározó tevékenységeik a cégre szabott tréningjeik, a szervezetfejlesztés módszerei, valamint a megfelelő vezető- és szakember kiválasztás, melyhez leginkább a grafológiai módszereket hívják segítségül, valamint a szervezeti biztonságra vonatkozó tanácsadás.

sunset
SunSet Blvd.
Gondozónők és gondozók közvetítése Németországba.

synchronex
SynchroNex Consulting Kft.
A SynchroNex Consulting Kft. 1998 óta van jelen a magyarországi humán erőforrás piacon. Szakterületük a szakemberek keresése és kiválasztása: közép és felsővezetői, valamint szakértői pozíciókra, valamint karriertanácsadás.

szelektor
SZELEKTOR- Dr Gazdag Miklós Vezetési Tanácsadó Irodája Kft.
Az iroda 1990-től működik, Magyarországon az elsők között alakult. Vezetők és szakemberek közvetítésében jeleskednek.

targetfuture
TARGET Nemzetközi Személyzeti Tanácsadó Csoport
"A TARGET Nemzetközi Személyzeti Tanácsadó Csoport fő profilja a "fejvadászat" (jelöltek direkt megkeresése) közép- és felsővezetői pozíciókra Közép- és Kelet-Európában."

tele-scope
Tele-Scope Személyzeti Tanácsadó Kft.
A 2001 óta működő Tele-Scope Személyzeti Tanácsadó Kft. elsősorban multinacionális cégek és magyar tulajdonú nagyvállalatok számára kölcsönöz és közvetít munkatársakat.
Elsősorban az alábbi területeken tudnak segítségre lenni: call center, pénzügy, sales, marketing, telekommunikáció, IT, közigazgatás.
A leggyakrabban keresett pozícióik: telefonos és személyes ügyfélszolgálati munkatárs; telebankár; telesaleses / telemarketinges munkatárs; telefonos kintlévőség-kezelő munkatárs; hitelelbíráló, invesztigátor; könyvelő, kontroller; értékesítő; IT HelpDesk munkatárs; területi képviselő; adatrögzítő; recepciós; asszisztens.

telkes
Telkes Tanácsadó Zrt.
"Az eredetileg vezetők kiválasztásával (fejvadászattal) foglalkozó Dr. Telkes József Vezetői Tanácsadó Irodája a '90-es évek második felében indította el szervezeti és humánerőforrás tanácsadással foglalkozó üzletágát, amely néhány éve Telkes Tanácsadó ZRt. néven önálló céggé szerveződött."

tesk
TESK Tanácsadó Kft.
"A TESK Tanácsadó Kft. szakember-kereséssel és kiválasztással foglalkozik, ágazatilag elsősorban a műszaki és IT területre specializálódva."

t-hr
T-HR Üzletviteli Tanácsadó Kft.
A T-HR Kft 2000 óta működő személyzeti tanácsadó, munkaerő-közvetítő iroda, mely földrajzilag Komárom-Esztergom megyén belül elsősorban Tatabányán és környékén tevékenykedik. Megbízóik a Győr - Budapest - Székesfehérvár "háromszögben" találhatók, pályázóik viszont az ország egész területéről jelentkeznek.

tredis
TREDIS Consulting
"A TREDIS Consulting azzal a céllal jött létre, hogy hatékonyan segítse az IT és telekommunikáció területén dolgozó középvezetők, projektvezetők, tanácsadók és specialisták karrierépítését."

whc
West Hungary Consulting
"A Dunántúl egyik legnagyobb gazdasági tanácsadó irodájaként tartják számon."

workforce
Work Force Kft.
A Work Force Kft. működésünket dinamikus fejlődés jellemzi. Jelenleg a fővárosi központi iroda mellett hét vidéki képviseletük (Szombathely, Nagykanizsa, Debrecen, Miskolc, Kecskemét, Békéscsaba, Tiszatardos) alkotta hálózattal biztosítják szolgáltatásaik sikerét.

 
eXTReMe Tracker
 
 
  Adatvédelmi irányelvek