ALLinALL ÁLLÁSTALÁLÓ CENTER

Munkaerő-kölcsönzők, -közvetítők

Munkaerő-kölcsönzők, -közvetítők


A munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cégek részben személyzeti tanácsadó cégek is, akár konkrét állásajánlatokkal, de fő tevékenységükben a náluk alkalmazásban, velük kapcsolatban lévő munkaerő kölcsönzésével foglalkoznak a munkaerő-közvetítéssel egyetemben. Több, a munkaerő-kölcsönzők szolgáltatásait igénybe vevő vállalat folyamodik ezen alkalmazási forráshoz, hisz a munkaerő kezelése, adminisztrációja, bérszámfejtése, elszámolása, stb. önmagában is igen nagy költségekkel jár.

adecco
Adecco
"Budapesten található egy szakemberek közvetítésével, két munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó és egy kizárólagosan ügyfél részére létrehozott toborzóirodánk, a pénzügyi, a munkaügyi és a marketing tevékenységet folytató részlegünk, valamint két ügyfélhez kihelyezett úgynevezett on-site irodánk. További telephelyek muködnek Debrecenben, Kecskeméten, Gyorött, Gyöngyösön, és Székesfehérváron, Budaörsön, valamint ügyfelekhez kihelyezett irodák vannak Csömörön."

abckft
Air Budapest Club
A cég a Malév Zrt. leányvállalataként 1990 óta áll partnerei rendelkezésére. Szolgáltatásaik között szerepel a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés és személyügyi adminisztráció.

allas-pont
Állás-Pont Munkaerő-közvetítő és Munkaerő-kölcsönző Iroda
A 2000-ben alapított ÁLLÁS-PONT munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel és egyben diákmunka-közvetítéssel is foglalkozó iroda.

pharma.allas-pont
Állás-Pont 2000 Kft. - Pharma Divízió
Az Állás-Pont 2000 Kft. pharma divíziója várja pályakezdők - egészségügyi főiskolai, gyógyszerész, orvosi, biológus vagy vegyész végzettséggel -, illetve tapasztalt ORVOSLÁTOGATÓKAT jelentkezését.

artemiskft
Artemis Munkaerő-közvetítő és Tanácsadó Kft.
A cég 1996-tól működik. Keretszerződések és egyedi megállapodások alapján vállalják munkatársak rövid-, közép-, és hosszú távú biztosítását munkaerő-közvetítői és munkaerő-kölcsönzési szerződés keretében.

doit-hr
Doit HR Magyarország Kft.
Munkaerő-kölcsönzés (fizikai kölcsönzés, szellemi kölcsönzés, tömeges toborzás), munkaerő-közvetítés, HR outsourcing és tanácsadás.

employeerental
Employee Rental Kft.
Elsősorban a vállalati hierarchia középső és alsó pozícióiban foglalkoztatott munkatársak - főként telesales, telefonos ügyfélszolgálati, adatrögzítési, kapcsolattartási, help desk (magyar és idegen nyelven), valamint ügyfélkezelési és adatfeldolgozási feladatokat ellátók - kiválasztására, toborzására specializálódott csapat, de természetesen a felsorolt pozíciókon túl, vállalati felsővezetők és speciális kompetenciákkal bíró munkatársak kiválasztását is végezik.

ewaynet
Eway Center Kft.
A cég egyik fő tevékenysége a munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés / outsourcing. Ennek keretében munkakörök széles körében - irodai, adminisztráció, értéklesítés/ügyfélkapcsolatok, mérnöki, IT, s vezetői pozíciókra -, illetve egyéb, megbízóik által igényelt munkakörben keresett munkaerő kiválasztásában segítenek.

gwh
Get Work Hungary Személyzeti Tanácsadó Zrt.
"A cégcsoport 1996 óta működik sikeresen, s az egyik legdinamikusabban fejlődő munkaerő-kölcsönző és -közvetítő irodává vált."

hucare
HuCare Kft.
A székesfehérvári székhelyű cég fő tevékenysége a rövid- és hosszú távú munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés.

humancentrum
Human Centrum Kft.
A Human Centrum Kft 1993-ban alakult. Alaptevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, közvetítés, mellyel az ország teljes területén állnak ügyfeleik rendelkezésére. A Mind-Diák Szövetkezettel együttműködve hallgatók részére is tudnak munkalehetőséget biztosítani.

humaniakft
Humánia Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
"Cégünk fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, azaz a munkaerőpiac kínálatának és keresletének optimális összekapcsolása. Megkeressük a cégek számára az ideális munkatárs-jelölteket és ezzel párhuzamosan felkutatjuk az álláskeresők részére a legmegfelelőbb munkalehetőségeket. Kínálatunkban vannak időszakos és folyamatos munkalehetőségek egyaránt, a betanított munkától a szakmai speciális feladatokig."

humanlabor
Humán Labor Munkaerő-szolgáltató Iroda
A cég 1997-óta áll a munkaadók és a munkavállalók rendelkezésére. Álláskeresők bejelentkezhetnek adatbázisukba, megtekinthetik állásajánlataikat és segítséget nyújtanak önéletrajz írásához.

humanrc
Human Recruitment & Consulting Tanácsadó Kft.
"Kezdeti célunk az adminisztratív munkakörben dolgozó munkatársak közvetítése, és kölcsönzése volt, ám az elmúlt 10 esztendőben ügyfeleink igényei alapján szolgáltatási palettánk kiszélesedett. Mára szinte minden munkakörbe vállaljuk munkatársak felkutatását a vezető pozícióktól a speciális szakembereken át az adminisztratív területeken keresztül a fizikai munkavállalókig. Jelenleg több mint 500 ember dolgozik partnereinknél a cégünk állományában kölcsönzött munkaerőként, és több százra tehető a sikeres közvetítéseink száma."

humanresearch
Human Research Személyzeti Szolgáltató Kft.
A Human Research Személyzeti Szolgáltató Kft. két fő szolgáltatási területe a munkaerő-közvetítés és a munkaerő-kölcsönzés.

hsakft
Human Service Agency Személyzeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
A Human Service Agency Kft. 2000-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, személyzeti szolgáltató vállalat, mely teljes körű HR szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

jobconcept
JobConcept Kft.
"Cégünk biztos alapokon nyugszik, Partnerkörét, ahol leendő Munkavállalónk a munkáját végzi majd a jövőben, gondosan választotta ki. Emberséget, emberhez méltó bánásmódot garantálunk, segítjük leendő Munkavállalónkat döntést hozni- hiszen számunkra a Munkavállaló is Ügyfél! Semmi mást nem várunk el, mint becsületes munkát, dinamikát, és pozitív hozzáállást- ezért garantáljuk a teljes bejelentést, a nyugalmat, és a biztonságot- mindezt megfelelő és ellenőrzött munkakörülmények között. Mottónk, az "Első lépés a karrier felé" nem csak egy kiragadott közhely - Partnereink valóban első lépésnek tekintik a munkaerő-kölcsönzött pozíciót ahhoz, hogy a későbbiekben saját állományába üdvözölhesse a jól dolgozó munkavállalót!"

jobconcept
JOBERGY Kft.
"A JOBERGY Kft. ismeri a követelményeket a különböző iparágakban, ennek kapcsán professzionális segítséget tud nyújtani különböző szakterületeken. A JOBERGY Kft. fő profilja a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, de igénybe vehetnek számos kapcsolódó szolgáltatást: toborzási projektek lebonyolítása, személyzeti tanácsadás, vezető kiválasztás, try and hire, outsourcing / teljes körű kiszervezés, bérszámfejtési szolgáltatás, munkaügy és TB ügyintézés."

joblex
JOBLEX.HU állásportál
"A Betaconto Kft., a JOBLEX.HU állásportál üzemeltetőjének fő tevékenysége a munkaerő toborzás, munkavállalói adatbázis kialakítása és kezelése, munkaerő közvetítése vagy kölcsönzése megbízói számára."

manatwork
Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.
A cég fő profilja kezdetektől a munkaerő-kölcsönzés, de ugyanakkor szolgáltatásaik között szerepel többek között a munkaerő-közvetítés és a fejvadászat is.
A munkaközvetítés mellett örömmel segítenek az önéletrajz-készítésben, illetve karrier tanácsadási szolgáltatással és álláskeresési ötletekkel is kiegészítik az álláskeresőknek a teljesen ingyenes adatbanki regisztrációt.
Ügyfélszolgálati irodáik Veszprémben, Győrött, Kecskeméten, Komárnoban, Tatabányán, Tiszaújvárosban, Székesfehérvárott és Szombathelyen állnak alkalmi-, időszakos- és hosszú távú munkalehetőségekkel.
Állásajánlataik között kölcsönzés keretében partnereiknél szinte folyamatosan, egész évben kínálnak változatos munkalehetőségeket operátorok, adminisztrátorok, szakképzett munkások és technikusok részére egyaránt.
Természetesen felsőfokú végzettségű álláskeresőknek is kínálnak állásokat. Számos vonzó ajánlat közül válogathatnak a honlapukon keresgélő közgazdászok, gépészmérnökök, informatikusok, műszaki menedzserek, logisztikusok és villamosmérnökök.

manpower
Manpower
A Manpower világszerte 4 100 irodával rendelkezik mintegy 82 országban. Évente 400 000 ügyfelet szolgálnak ki a legkülönbözőbb iparágakban és méretben: kis- és középvállalatoktól a világ legnagyobb vállalatcsoportjaiig.

munkaeropiac
Munkaeropiac.com
A jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatunk nyilvántartásukba, ahonnan a cégek és vállalkozások kikereshetik maguknak a megfelelő jelölteket. Amennyiben kiválasztott személyek között van valaki, akkor ezt jelzik és kiközvetítik a cégek felé.

muisz
MŰISZ Holding Kft.
MŰISZ Holding Kft., a MŰISZ Csoport tagjaként foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel, karöltve a Csoport tagját képező MŰISZ Iskolaszövetkezettel.

ofa-hid
OFA-HÍD Munkaerő Kölcsönző Kft.
Az OFA-HÍD Munkaerő Kölcsönző Kft, - melyet a Kormány és a Munkaügyi Minisztérium által 1992-ben alapított Országos Foglalkoztatási Közalapítvány (OFA) 2003-ban hozott létre - törvényes garanciát és stabil pénzügyi hátteret tudva maga mögött ajánlja fel segítségét.

pannonjob
Pannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
"A Pannonjob Kft. a hazai HR szolgáltató piac meghatározó szereplője, Magyarország 4. legnagyobb munkaerő-kölcsönző cége (a Budapest Business Journal 2006/2007-es Listák Könyve alapján), illetve a legnagyobb hazai tulajdonban lévő személyzeti tanácsadó szervezet."

pannon-referens
Pannon-Referens Kft.
"A Pannon-Referens Kft. fő tevékenysége munkaerő-kölcsönzés, melyet Észak-Dunántúl területén végez."

pannonwork
Pannon-Work Zrt.
"A Pannon-Work Csoport tulajdonosai és vezetői 1989. óta dolgoznak a munkaerőpiacon, menedzserként foglalkoznak munkaerő toborzásával, szervezésével és kiválasztásával, munkaügyi projektek teljes körű lebonyolításával, így jelentős tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a HR-szolgáltatások területén."

personal
Personal Services Group
Országos irodahálózatuk kiépítésével szolgáltatásaikat az adott régió sajátosságainak és egyedi igényeinek megfelelően dolgozzák ki. Budapesti központuk mellett vidéki irodáik magasan kvalifikált szakemberekkel állnak partnereik és a munkavállalók rendelkezésére. Megkezdték az európai irodahálózatuk kiépítését is. Jelenleg Szlovákiában, Csehországban, Romániában és Németországban vannak irodáik - szám szerint 7, de terveik között szerepel a további terjeszkedés.

pesztra
Pesztra
Bébiszitter-közvetítéssel és -képzéssel foglalkozó munkaerő-közvetítő.

pecsiinvest
Pécsi-Invest Kft.
"A Pécsi-Invest Komárom-Esztergom megye egyik legjelentősebb munkaerő kölcsönző és közvetítő cége, érdekeltségi területe a szomszédos megyékre is kiterjed."

personnel
P&P Personnel Leasing Kft.
A P&P Personnel Leasing Kft. a nemzetközi P&P csoport tagjaként működik. Magyarországon 1990-ben alakult meg a P&P Vezetői Tanácsadó Kft., majd 1994-ben a P&P Personnel Leasing Kft., amely a hazai piacon az elsők között jelent meg a munkaerő-kölcsönzés területén. A P&P Personnel Leasing Kft. jelenleg egy irodával rendelkezik, szolgáltatásukat Budapesten és Pest megyében nyújtják.

r-contact
R-Contact Kft.
Az R-Contact Kft. 2003 elején alakult, munkatársaik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a humánerőforrás-gazdálkodás területén. Fő tevékenységeik irodai, illetve szellemi foglalkozású munkavállalók közvetítése, kölcsönzése, kihelyezése Budapesten és vonzáskörzetében.

stafftogo
Staff-To-Go Titkárnőközvetítő és Irodai Szolgáltató Kft.
A munkaerő-toborzásban és kiválasztásban szerzett több mint 18 éves tapasztalatukkal vállalják adminisztratív munkatársak közvetítését, kölcsönzését illetve kihelyezését (outsourcing, outplacement) az alábbi munkakörökbe: titkárnő, igazgatói asszisztens; irodavezető; call center munkatárs; hitelügyintéző; recepciós; területi képviselő; informatikai, pénzügyi, humán, marketing, termelési, logisztikai asszisztens; egyéb kisegítő személyzet irodai munkák elvégzésére.

trenkwalder
Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.
A Trenkwalder már több mint két évtizede és több mint 70.000 kölcsönzött dolgozóval Közép- és Kelet-Európa Közép vezető személyzeti szolgáltatója.

ventiv
Ventiv Group
A Ventiv Group gyógyszeripari munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel, kiszervezett orvoslátogatással, patikalátogatással (kiállítási standok forgalmazásával) foglalkozik.

vpsgroup
VPS GROUP Személyügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
A VPS Henkilöstöpalvelu 1987-ben alapított, személyzeti szolgáltatásokat nyújtó cégek hálózata. Munkaerő-kölcsönzéssel, toborzással és kihelyezett szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben állnak ügyfeleik rendelkezésére. Tevékenységük az egész országra kiterjed, és sokféle területet ölel fel.

winnerwork
Winner-Work Munkaerô-kölcsönzô és -közvetítô Kft.
"A Winner-Work Kft.-t (régi nevén Pannon-Work Dél-alföldi Régió Kft.) 2002 áprilisában alapították olyan vállalkozó kedvű fiatalok, akik az ország különböző területein évek óta vezető beosztásban foglalkoznak munkaerő-szerevezéssel. A céljuk az volt, hogy a megváltozott munkaerő-piaci igényeket kielégítsék mind a munkáltatók, mind a munkavállalók irányába a dél-alföldi régióban."

 
eXTReMe Tracker
 
 
  Adatvédelmi irányelvek